Triggar

triggar

Engelsk översättning av 'trigga' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. västvärlden. Typ av söta livsmedel har också ändrat karaktär; sött finns idag främst som dryck – läskkon- sumtionen står i särklass över andra söta drycker. Aptitreglering för socker har beskrivits i djurmodeller, där det visats att opiatfrisättning triggar sockerintag i en uppåtgående spiral. Troligen gäller samma för människa. Kaffedrickande ingen trigger för förmaksflimmer. Att koffein ger upphov till förmaksflimmer har länge varit något man spekulerat kring. Huruvida det handlat om sanning eller myt är dock oklart. Men ser man till vad forskning pekar på stämmer det inte. Det finns ingen koppling mellan kaffedrickande och. Jag orkar hantlar rusta inte mer. Login status has changed Login status has changed. Flussmedel vill du hellre lära dig nya ord? Användningsexempel Användningsexempel för "trigga" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Sambandet har dock alltid varit relativt oklart.

Triggar - och

DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Ämnen i den här artikeln: Huruvida det handlat om sanning eller myt är dock oklart. Och efter det tog livet en vändning. Logga in eller Skapa konto.

Triggar - kan

Tonen mot oss på Nya Pressen var ofta nedlåtande och det hade effekten att vi blev ännu mer triggade i jakten på nyheter och bra reportageidéer. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Feedback Ja Delvis Nej. Idag beräknas svenskar lida av hjärtsvikt — vår mest dödliga folksjukdom. För att åstadkomma det behöver han bara ringa upp en mobiltelefon ombord på tåget, vilket i sin tur triggar ett relä som slår till och utlöser detonationerna.

Share your thoughts

0 Replies to “Triggar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *