Kent svt

kent svt

Dokumentär från om rockbandet Kent. De spelade inför utsålda hallar i Sverige och på Roskildefestivalens största scen, men även på små klubbar runt om i Europa. SVT:s Per Sinding-Larsen och Mathias Engstrand följde med i turnébussen. Det blir besök i hemstaden Eskilstuna, möten med hängivna fans och. Ur "Bullen" 13/10 Reportage om popgruppen Kent från Eskilstuna. Intervju med Martin Sköld. SVT:s Per Sinding-Larsen har följt Kent under bandets sista år. Från det att kvartetten komponerade sitt sista album till inspelningen av det i New York och fram till den sista turnén och konserten. På vägen har han mött fans, vänner, kollegor och andra artister och frågat vad Kent betyder för just dem.

Kent svt - skillnader

Stjärnorna i Psykbunkern — bakom kulisserna med Kent Melodifestivalen Melodifestivalen 6 februari Mittnytt Frukostbio i Hackås 14 januari Lyssnade sedan genom Kents greatest hits och insåg att det hade jag inte alls. Men Sveriges största rockband var också Sveriges kanske mest överskattade rockband. Kent tar farväl med en avskedsturné.

Kent svt - short sexy

Sök på hela SVT. Eskilstuna Rättigheter Kan endast ses i Sverige Om rättigheter på svt. Väldigt många stora artister har inte någon trovärdighet i det här, det låtsas att de ligger under och försöker romantisera något. Så går en dag i Linneryd 23 april Sista skivan, turnén och konserten, med lite tillbakablickar. Unika Kent-materialet — se den länder i asien lista resan. För Eskilstuna-Kuriren berättar Sinding-Larsen mer om filmen som visas i två delar:. Kent hyllades på hemmaplan i Eskilstuna. Dokumentärfilmen Så nära får ingen gå — ett år med Kent Musik i själ och hjärta Avsnitt 6 av 6: Mer från SVT Musikdokumentär.

Share your thoughts

0 Replies to “Kent svt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *