Vkalss

Första gången du använder Vklass. I Vklass på webben finns utökad information om ditt barn och därför behöver du en e-legitimation för att logga in där. Behöver du skaffa en e-legitimation eller vill veta mer läs på kenshou.info länk till annan webbplats. När du loggar in i Vklass för första gången: Registrera dina. Du som är vårdnadshavare och har barn i någon av de kommunala förskolorna eller skolorna har tillgång till Vklass och/eller Unikum. I systemen finns information som handlar om ditt barns skolgång, till exempel schema och omdömen. Kontakta ditt barns förskola eller skola för att få veta mer om vilket eller vilka system de. Inloggning till Vklass Du som är vårdnadshavare kan logga in på Vklass med bankID och mobilt bankID. Vklass – studier och aktiviteter i förskola och skola. Vklass är den digitala kommunikationskanal som skolorna använder mellan skola och vårdnadshavare. Här får du en överblick över ditt barns kunskapsutveckling och.

Vkalss - mnnens

Läs om våra cookies. Den här webbplatsen använder cookies. Gymnasium och vuxenutbildning Elever som loggar in på kvällar och helger, till och med under loven. Nytt lösenord till appen Vklass. Vklass manual - så här laddar du ned appen Vklass pdf,

Vkalss - kind

Första gången du använder Vklass I Vklass på webben finns utökad information om ditt barn och därför behöver du en e-legitimation för att logga in där. Läs mer om Vklass, information till vårdnadshavare med barn i grundskola och gymnasieskola, här. Bostads AB Mimers webbplats. Fyll i dina kontaktuppgifter För att skolan enkelt ska kunna kontakta dig är det viktigt att du fyller i mobilnummer och e-postadress under inställningarna i Vklass. Ändrar du tid så barnets snittid överstiger 15 timmar behöver du även fylla i ett schema på Barnwebben.

Share your thoughts

0 Replies to “Vkalss”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *